Любовта - есе

Любовта е нещото,което ти дава сили да живееш и да се бориш със зъби и нокти за онова,което искаш да постигнеш в живота си.
За някои хора любовта е свързана единствено с болка и тъга.Други вярват,че любовта не съществува,защото не са я изпитвали или са я изпитвали,но тя е завършвала с разочарование.
За част от хората,любовта е смисълът на всеки човешки живот.Аз искрено вярвам в това.Според мен всеки човек трябва да се стреми към любовта.Трябва хората да докажат,че тя съществува, а не е само плод на въображението на новелистите.Именно заради любовта всички се усмихваме,защото тя е една вълшебна магия,изразяваща се във всичко- от привързаността към семейството и приятелите,чак до привързаността към някои предмети.
Всеки човек заслужава да изпита сладката тръпка от близостта с даден човек,миговете на наслада,придружени с ласки,запечатващи се завинаги в сърцето ти,като моменти на върховното чувство,наречено любов.
Любовта е най-висшето чувство,което някой може да изпита,няма по-висше от него и никога няма да има.Когато наистина човек обича някого,той е готов да направи всичко за него,независимо какво е то.Готов е да му се отдаде напълно, да му подари сърцето си.Когато е с любимия до себе си,човек забравя за света,като че ли са само двамата в цялата вселена.Човек забравя за проблемите си.
Независимо дали една любов те кара да страдаш,тя си остава най-красивото чувство.Аз вярвам,че е много по-добре да изпиташ това любовта,но тя да завърши с разочарование,отколкото изобщо да не си я изпитвал.
Любов-пет букви,две срички,побеждаващи всичко,преодоляващи всички прегради и пречки.Любов-най-силната дума,притежаваща огромна сила и именно затова кара всички да й се подчиняват.
Когато обичаш някого се чувстваш като прероден,виждаш света и себе си по-различен начин.
Любовта може да е всичко.Тя отваря сърцето и душата на човека,прави го по-добър,по-милосърден,по-състрадателен.Любовта се старае да изкорени злото от човешката душа.Тя побеждава гнева,омразата и завистта.Тя кара човека да върши само добро.

‘’ Живеят само влюбените, останалите просто съществуват! ‘’
-Уилям Шекспир
ЛЮБОВТА Е ВСИЧКО! ОБИЧАЙТЕ СЕ! :)

Добави коментар

Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате материалите.

Коментари

Няма добавени коментари.