Животът - едно безкрайно човешко любопитство

Животът е труден още от самото му начало. В първите секунди ти се бориш да оцелееш. А по-нататък се сблъскваш с проблемите и красивите му моменти. За жалост в днешно време има повече проблеми и трудности.

Винаги забраненото е най-желано! Когато си слаб духом и не можеш да се справиш, ти го губиш, дори и малката частица, която си имал от него. Когато намериш нещо, по-нататък се опитваш да намериш друго. Затова е казано и в разказа: „Преди да се родя" от Ивайло Петров : „Животът - едно безкрайно човешко любопитство!" Всеки се стреми към нещо ново и по-различно. Животът ти е илюзия, пълна с мечти и сънища, които не винаги се реализират. Когато нямаш човек до себе си, с който да преодоляваш всяка трудност - ти пропадаш. Животът без приятели и самота не е живот, а просто съществуваш. Когато порастваш, се сблъскваш с проблеми, създали се от околните, а понякога от самия теб. Появяват се все повече трудности, които можеш да преодолееш единствено с помощта от приятели и роднини. Понякога си задаваш въпросите: „Защо живея? Не може ли просто да умра?! С това ще дойде и краят на мъките ми."

Народът е казал, че няма невъзможни неща. Всичко се постига, само трябжа да имаш достатъчно смелост, вяра и близки, които да те подкрепят.

Добави коментар

Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате материалите.

Коментари

Няма добавени коментари.