Романтика - как да я предизвикаме

Подготовката

Тя се изразява в много посоки, на първо място трябва да бъдете креативни и да дадете път на вашето въображение. Подготовката включва много компонента, в зависимост от това каква точно е вашата идея, в повечето случаи е подходящо да ползвате литература или просто да потърсите някаква информация из интернет за идеята, която обмисляте да реализирате. Подготовката може да включва и следене на прогнозата за времето, ако обмисляте да отидете някъде на открито. Така че, най-общо казано подготовката е от изключително значение.

Проучване

Освен това е добре да направите и проучване на вашия партньор, за спецификите, които може да допринесе всяка една идея за романтична среща и да сте сигурен/на, че няма опасност за негативен ефект.

Изненадата

Задължително трябва да търсите начина, чрез романтичната идея да изненадате гаджето си, изненадата е свързан с това, че идеята трябва да бъде нещо неочавкано и в същото време много приятно и наситено с романтичност събитие.

Нагласата

Инициатора на идеята най-вероятно вече е успял да се настрои психически за романтичната изненада, която е подготвил, но вашият партньор е далеч от това. Ето защо вие трябва много деликатно да го предразположите и да не бързате, като следващият етап от нагласата е да се отдадете напълно на атмосферата, която сте предизвикали, с което да потопите, чрез вашите емоции и вашия партньор в желания ефект и да преживеете вашата незабравима романтична среща...

Идеи

Тяхната безграничност е абсолютна, така че всичко зависи от вашата фантазия. Ние сега ще ви предложим няколко кратки варианта, които са възможни идеи, които бихте могли да реализирате или просто да вземете основната идея и да я поднесете по начин, който би бил най-подходящ конкретно за вас и вашия партньор.

  • Организиране на романтична среща, в която да приготвите специално питие, лично от вас. Примерно коктейл, за който можете да импровизирате или просто да потърсите литература, заедно с питието, разбира се трябва да организирате и добре самата атмосфера, като помислите добре върху музиката, свещите и т.н.

  • Среща на открито, какво по-хубаво от това да се усамотите на някое прекрасно място с невероятен пейзаш, а защо докато гледате този пейзаш да не седите върху вашия автомобил и да не пийвате или хапвате нещо, а след това каквото дойде...

  • Романтична среща в банята, тук както сами се досещате няма да имате нужда от дрехи, но задължително трябва да се предизвика прекрасна романтична атмосфера, за това може да допринесе , освен вашето тяло и пяна за вана, също така и ароматни свещи, които да придават една лека светлина към вашата вана...
  • Добави коментар

    Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате материалите.

    Коментари

    Няма добавени коментари.