Какво е щастието?

Питате ме какво е щастието?!

Ами ще ви кажа сега, за всеки тази дума носи различно значение- за гладния ,да се нахрани, за болния да оздравее и за самотния- да има някого до себе си.Но щастието не е нишо друго освен едно не броимо съществително. Няма много или малко щастие, защото щтастието си е щтастие и то с главно "Щ"!!! Навярно често се чувстваш щастлив, когато видиш стар приятел,получиш шестица или просто се върнеш у дома след дългия и изморителен работен или учебен ден.

Щастието е навсякъде около нас и дори ежедневните, най-обикновени случки могат да го събудят.Ала често не можем да оценим това,че нещо ни е карало да се чувстваме щастливи и едва когато го загубим разбираме,че трябва да се радваме и на малкото което ни поднася живота.Точно поради тази причина много хора казват че не са открили ИСТИНСКОТО щастие!И мога да им кажа само едно: "Абе хора огледайте се по старателно!!!!"

Та така де щастието е онова чувство,което те кара да не сваляш усмивката от лицето си и да искаш да извикаш,че всичко с теб е наред и нямаш за какво да се притесняваш.

А според мен щастието е здраве!Трябва да си щтастлив,че се събуждаш,че имаш приятели,че можеш,че знаеш,че искаш и че живееш!Щастието е това което можеш да вземаш и да даваш и то съвсем БЕЗПЛАТНО!И всеки който се е родил и предстои да бъде роден се ражда с правото да бъде щастлив и никой не може да му го отнеме!!!

Добави коментар

Трябва да сте регистриран потребител, за да коментирате материалите.

Коментари

Няма добавени коментари.